Private Lease

Betaalplan

keyboard_arrow_left

Private Lease

Betaalplan

Citroen Berlingo Multispace

De vrolijke en onderscheidende Berlingo is als vanouds een ruime, veelzijdige en praktische MPV, en biedt daarnaast vele voordelen waarvan alle inzittenden profiteren.

Rijklaar vanaf:

€ 28.620,-

  • Een expressieve en vrolijke vormgeving
  • Een 7 inch "connected" touchscreen tablet
  • Extra veiligheid met Active City Brake, achteruitrijcamera en parkeerhulp vóór
  • BlueHDi-motoren met een CO2-uitstoot vanaf 109 g/km
  • Modutop multifunctioneel dak
  • Individuele uitneembare achterstoelen voor een bagageruimte tot 3000 liter
Proefrit aanvragen
Brochure downloaden
Download prijslijst

Design & Comfort

De Berlingo is uit duizenden herkenbaar! Hij heeft een expressief uiterlijk en dat blijft niet onopgemerkt. Het is een moderne, gebruiksvriendelijke en comfortabele auto die meer is dan alleen een vervoermiddel.

Volop ruimte met het flexibele interieur

Het slim ontworpen interieur van de Citroën Berlingo Multispace is ongekend veelzijdig en comfortabel. Het geoptimaliseerde ontwerp van de Citroën Berlingo Multispace staat garant voor nog meer flexibiliteit en binnenruimte, met name dankzij de Modutop®, die door iedereen, maar zeker ook door kinderen, wordt gewaardeerd! De opbergruimte in het dak kan via de te openen achterruit worden bereikt. De glaspanelen en ventilatieroosters vergroten het comfort voor de passagiers.
De Modutop® is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor extra licht in het interieur.

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp is de Citroën Berlingo Multispace de ideale auto om erop uit te trekken.

Technologie

De Citroën Berlingo Multispace heeft een 7 inch touchscreen tablet die het dashboard overzichtelijker maakt en allerlei nieuwe functies biedt: een nieuw touchscreen-navigatiesysteem met 3D-kaarten, weergave van de snelheidslimiet en routeberekening op basis van de verkeersinformatie meer mediafuncties (radio, streaming audio, jukebox en connectiviteit met externe apparatuur), telefoon (spraakherkenning, Bluetooth handsfree-systeem, rechtstreekse toegang tot het telefoonboek en een wisselgesprekfunctie).

Citroën

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Dereumaux.