Private Lease

Betaalplan

keyboard_arrow_left

Private Lease

Betaalplan

Citroen C3

Citroen C3, een auto waar u op slag verliefd op wordt! De Nieuwe Citroën C3 heeft een unieke vorm die opvalt door de hoge en charismatische voorzijde en welvingen. Dit geeft de auto een krachtig en energiek voorkomen. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een verfrissend en trendy model. De Nieuwe C3 onderscheidt zich en je gaat met zijn tijd mee!

U hebt tal van mogelijkheden om uw Nieuwe Citroen C3 aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Eén of twee carrosseriekleuren? Met of zonder Airbumps? Een knus of juist strak interieurthema? Maak zelf uw keuze uit de vele mogelijkheden!

Rijklaar vanaf:

€ 15.890,- Of € 289,- private lease

  • Trendy en optimistisch design
  • Veel personalisatie mogelijkheden (bijv. 36 kleurcombinaties mogelijk)
  • Intelligente technologie zoals ConnectedCAM-Citroën™
  • Volop ruimte en handige opbergmogelijkheden
  • Leverbaar met schone en zuinige Puretech-benzinemotoren en BleuHDI-dieselmotoren
Maak een proefrit
Brochure downloaden
Prijslijst downloaden

Nieuwe technologie

Ook de technologie van de Citroën C3 gaat met zijn tijd mee. Als wereldprimeur is de Nieuwe Citroën C3 leverbaar met de ConnectedCAM-Citroën™. Een online HD-camera die draadloos is te verbinden met je Smartphone. Daarnaast zijn er een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder makkelijker maken. Bijvoorbeeld het Connect-3D navigatiesysteem met spraakherkenning, de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking.

Comfort

Het cocon-effect van de C3 zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf zo min mogelijk doordringen in het interieur. Het gevoel van comfort ervaart u bij het instappen al direct dankzij de comfortabel uitziende en zittende stoelen, het glazen panoramadak dat voor een zee van licht in het interieur zorgt en de handige opbergmogelijkheden. Dit harmonieuze interieur biedt u en uw passagiers een oase van rust. In het op casual chique kleding geïnspireerde interieur voelt u zich in de C3 net zo op uw gemak als thuis!

DAKDECORATIE

Als u uw Citroën C3 een nog persoonlijker tintje wilt geven, kies dan voor de dakdecoratie die de vorm van het dak fraai accentueert. Deze decoratie is leverbaar in wit of zwart en is uitstekend bestand tegen water, krasjes door bijvoorbeeld zand en het frequent wassen van de auto in een wasstraat

AIRBUMP®: BESCHERMEND DESIGN!

Als markant stijlelement dat zijn intrede deed bij de C4 Cactus, beschermen de Airbumps® de carrosserie terwijl ze het design van de auto extra karakter geven. Het zachte oppervlak met luchtcapsules beschermt de carrosserie. Het gebruikte materiaal, thermoplastisch polyurethaan, is bestand tegen invloeden van buitenaf: zonlicht, water, veroudering, krassen.


De Airbumps® bestaan uit 7 met lucht gevulde capsules en zijn op het onderste gedeelte van de portieren gemonteerd, het gedeelte dat het meest kwetsbaar is in de stad. Deze Airbumps® zijn afhankelijk van de kleur van het dak voorzien van een witte of rode gestileerde cirkel.

EEN KEUR AAN KLEURCOMBINATIES

De C3 is er in een scala aan kleuren: Almond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable...

U kunt deze 9 kleuren subtiel of juist meer gedurfd combineren met 3 verschillende kleuren voor het dak (Noir Onyx, Rouge Aden of Blanc Opale). In totaal zijn er 36 kleurcombinaties voor de carrosserie mogelijk! Zo kunt u kiezen voor een ingetogen carrosseriekleur in combinatie met een uitgesproken kleur voor het dak, of juist andersom. Deze combinaties versterken het moderne en verfrissende karakter van de C3.

Citroën

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Dereumaux.

Onze nieuwste

Voorraad