Private Lease

keyboard_arrow_left

Private Lease

Citroen C3 AIRCROSS

De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp.

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen. Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.

Rijklaar vanaf:

€ 19.990,- Of € 339,- private lease

  • Krachtig, origineel en fris ontwerp
  • Te personaliseren tot in de kleinste details (90 kleur combinaties)
  • Zorgeloos rijden op alle ondergronden
  • Ruim en uiterst flexibel
  • Optimaal rijcomfort met het CITROËN Advanced Comfort®-programma
  • Tot wel 520 liter bagageruimte
  • Intelligente technologie en 12 rijhulpsystemen
  • 5 efficiënte motoren
Maak een proefrit
Brochure downloaden
Prijslijst downloaden

Een stoer en robuust uiterlijk

De nieuwe C3 AIRCROSS heeft een voor zijn segment uniek silhouet door zijn kort en hoge, krachtig gelijnde motorkap. Met zijn kenmerkende lichtsignatuur voor en achter en combinatie van horizontale lijnen en ronde vormen ziet hij er stoer uit zonder agressief over te komen.

Ook deze SUV heeft de voor de nieuwste creaties van het merk CITROËN kenmerkende dubbele lichtsignatuur die de expressieve voorzijde accentueert.

Aan de achterzijde vallen de brede heupen van de C3 AIRCROSS op, die het gespierde karakter van de SUV versterken. De achterlichten met 3D-effect onderstrepen de familieband met de nieuwe C3 en de concept car C-Aircross.

Zoals het een rasechte SUV betaamt is de nieuwe C3 AIRCROSS voorzien van de in matzwart uitgevoerde wielkastverbreding en dorpelbeschermers die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

RUIM EN UITERST FLEXIBEL

De CITROËN C3 AIRCROSS is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 - 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank

Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt (optioneel), zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

ZORGELOOS RIJDEN OP ALLE SOORTEN ONDERGROND GRIP CONTROL MET HILL DESCENT ASSIST

Met de Grip Control, een systeem dat de tractie verbetert, en specifieke Mud & Snow-banden in 16 of 17 inch biedt de C3 Aircross ongekende mogelijkheden. Op elk wegtype, ongeacht de omstandigheden en het wegdek, kan de auto hiermee uit de voeten. Dit systeem verbetert onder alle omstandigheden uw veiligheid en heeft 5 standen: In de standaardstand werkt de Grip Control als een automatische antispinregeling. Maar u kunt ook zelf een van de vier andere standen selecteren (Zand, Offroad, Sneeuw, ESP Off). De Hill Descent Assist, een aanvulling op de Grip Control, begrenst de snelheid van de auto op een steile afdaling. Hierdoor kunt u de auto gemakkelijker onder controle houden en neemt de kans sterk af dat de auto tijdens de afdaling gaat glijden.

90 combinaties: beken kleur!

Dankzij de keuze uit 8 carrosseriekleuren, 3 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u de CITROËN C3 AIRCROSS helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Er zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk!

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen. Dankzij de 5 zeer verschillende ambiances kunt u ook met het interieur alle kanten op.

De optionele ambiances zijn Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral en Hype Colorado: deze thema's zijn elk op hun eigen wijze geïnspireerd op de wereld van mode en designmeubels.

U kunt zo desgewenst kiezen voor klassieke tinten of juist voor scherpe contrasten. Ook voor de wielen zijn verschillende designs mogelijk. Er is keuze uit een collectie gestileerde 16 inch wieldoppen of gepolijste 16 of 17 inch lichtmetalen velgen.

Citroën

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij Dereumaux.