Private Lease

Betaalplan

keyboard_arrow_left

Private Lease

Betaalplan

GRAND C4 SPACETOURER

Bij de ontwikkeling van de GRAND C4 SpaceTourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort (Citroën Advanced Comfort®-programma) en efficiency.

Rijklaar vanaf:

€ 28.490,- Of € 459,- private lease

  • Maximale modulair in te delen binnenruimte (5 tot 7 zitplaatsen)
  • Optimaal rijcomfort met het CITROËN Advanced Comfort®-programma
  • 15 veiligheids en rijhulpsystemen
  • Leverbaar met de automatische transmissie EAT8 voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot
Proefrit aanvragen
Brochure downloaden
Download prijslijst

Comfort

Citroën heeft een compleet programma opgezet dat erop is gericht alle inzittenden van de auto, zowel de bestuurder als de passagiers, in alle opzichten een uniek comfort te bieden. Onder de noemer Citroën Advanced Comfort® voorziet dit programma in de toepassing van innovatieve, hightech en intelligente oplossingen ten dienste van het welzijn van lichaam en geest. Het programma is opgebouwd rond vier pijlers: zachte materialen in combinatie met een prettige akoestiek, een onder alle omstandigheden gebruiksvriendelijk interieur, een aangename en ontspannen sfeer en ten slotte intuïtieve en nuttige technologieën. Met deze MPV waarin alles is gericht op het welzijn van zijn inzittenden, toont Citroën op overtuigende wijze zijn knowhow op het gebied van comfort.

Handsfree achterklep

Het andere sterke punt van de Citroën GRAND C4 SpaceTourer is de bagageruimte. De achterklep die de volledige achterzijde van de auto bedekt, geeft het design een krachtige en stoere uitstraling. Hij biedt royaal toegang tot een grote bagageruimte van 537 liter, die tot 630 liter kan worden uitgebreid als de stoelen van de tweede zitrij naar voren zijn geschoven.

De achterklep van de Citroën GRAND C4 SpaceTourer is niet alleen elektrisch bedienbaar, maar biedt ook een handsfree-functie. Deze functie zorgt ervoor dat u de achterklep gemakkelijk met uw handen vol kunt openen dankzij een sensor aan de onderzijde van de achterbumper. Een voetbeweging is voldoende om de achterklep te openen of sluiten.

Technologieën

In de Citroën GRAND C4 SpaceTourer beschikt u over 3 connectiviteitstechnologieën, waarmee u zorgeloos kunt navigeren en de auto een verlengstuk van uw digitale wereld maakt. Communiceren, navigeren en uzelf ontspannen: de technologieën Citroën Connect Nav, Connect Box en Mirror Screen maken het mogelijk!Bovendien staat de Citroën GRAND C4 SpaceTourer met 15 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen

Nieuwe Automatische transmissie EAT8

Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën GRAND C4 SpaceTourer vanaf zomer 2018 ook leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot.

PureTech-BENZINEMOTOREN

De driecilinder PureTech 130 S&S-motor, die is voorzien van directe inspuiting en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie (die met een toerental van 240.000 t/min draait) combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiency van de aan deze motor gekoppelde automatische transmissie EAT6: een garantie voor ultiem comfortabel autorijden. Hij biedt de beste balans tussen koppel bij lage toeren en vermogen van de markt: 95% van het maximale koppel is beschikbaar tussen 1500 en 3500 t/min, voor een optimaal gebruik onder alle omstandigheden

Citroën

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de Dereumaux.