keyboard_arrow_left

NIEUWE CITROEN BERLINGO

Als trendsetter in het Ludospace-segment sinds 1996 presenteert Citroën de Nieuwe Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nog moderner is. De Nieuwe Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Een chique en sportieve uitstraling

De Nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel en aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: een recordvolume aan binnenruimte, een ongekende flexibiliteit dankzij de 3 individuele wegklapbare achterstoelen, talloze opbergmogelijkheden zoals in de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie en geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances.

DESIGN

Een onderscheidend en gedurfd karakter, een dynamisch silhouet, stijlvolle Airbumps® en kleuraccenten: de Nieuwe Citroën Berlingo is een iconische Ludospace. De Nieuwe Citroën Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een innovatieve verschijning. Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de nieuwe XL met een lengte van 4,75 m.


STIJLVOL EN KLEURRIJK

De nieuwe Citroën Berlingo biedt een ruime keuze aan carrosseriekleuren: Sable, Aqua Green, Gris Artense, Gris Platinium, Noir Onyx, Deep Blue, Rouge Ardent en Blanc Banquise. Met de Color Packs kan de auto worden voorzien van witte of oranje kleuraccenten rondom de mistlampen en op de Airbumps®. De Nieuwe Citroën Berlingo onderscheidt zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met talloze opbergmogelijkheden. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie. De ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.