Private Lease

keyboard_arrow_left

Private Lease

Citroën Betaalplan

Wanneer u niet direct de middelen beschikbaar hebt voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto of graag uw middelen achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven bieden onze financieringsvormen uitkomst. Wilt u zorgeloos genieten zonder te investeren dan bieden wij een aantal oplossingen.

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan! Voor meer informatie over leasen voor particulieren klik hier

Citroën Betaalplan
U betaalt uw auto in (gelijke maandelijkse) termijnen en na de laatste betaling is de auto uw eigendom. De zekerheid van het eigendomsvoorbehoud geeft ons meer mogelijkheid voor het aanbieden van een scherpe financiering. En door de vaste looptijd en het vooraf vastgestelde rentepercentage weet u precies waar u aan toe bent. Deze financieringsvorm is ook mogelijk voor een occasion van Citroën Select.

Citroën Betaalplan met restantbetaling
Ook hierbij betaalt u elke maand een vast bedrag. Met deze maandelijkse betalingen lost u alleen niet de hele lening af. Aan het eind van de looptijd blijft een bedrag open staan. Dit is het restant. U kiest zelf of u dit restant betaalt, waardoor de auto helemaal van u wordt, of dat u uw auto liever inruilt. Dit laatste kan financieel aantrekkelijk zijn, omdat de inruilwaarde voor een schadevrije en goed onderhouden auto meestal hoger is dan de restantbetaling.

De voordelen van Citroën Betaalplan

  • Uw auto kan tot 100% van de aanschafwaarde worden gefinancierd.
  • U bepaalt samen met uw Citroën-dealer ter plekke de looptijd en de maandbedragen voor de aflossing.
  • Door de vaste looptijd, het vaste rentepercentage en een vast maandbedrag weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
  • De auto wordt op uw naam geregistreerd.

Wij helpen u graag bij uw aanvraag

Over het regelwerk rond de financiering hoeft u zich geen zorgen te maken. Een afspraak bij uw bank is niet nodig. U maakt bij uw ons gewoon een keuze uit de financieringsmogelijkheden. En wij doen de rest.

WIJ REGELEN ALLES

Wij helpen u graag op weg. Onze adviseurs nemen u allereerst alle administratieve rompslomp uit handen. Als u kiest voor een lening van Citroën, zorgen wij ook voor de aanvraag bij PSA Finance, waar de aanvraag beoordeeld wordt. Na goedkeuring stelt PSA Finance de zogenoemde nancieringsovereenkomst op. Hierin staan de afspraken van de financiering. Deze overeenkomst ligt voor u klaar als u uw nieuwe auto komt ophalen. Neem de volgende documenten mee om de financieringsovereenkomst officieel te maken:

• een bewijs van uw inkomen
• een bankafschrift met daarop uw maandelijkse huur- of hypotheeklasten • een geldig legitimatiebewijs (bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs)

Wij kijken deze stukken na en sturen daarna een kopie van deze stukken naar PSA Finance, samen met de door u ondertekende overeenkomst. U ontvangt een kopie van de overeenkomst voor uw eigen administratie.