Betaalplan

keyboard_arrow_left

Betaalplan

Citroën leasen nabij Eindhoven met heldere afspraken

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C1, C3, C3 Aircross, C4, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij Dereumaux in Waalre.

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Veel van onze klanten uit de regio Waalre, Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard gingen u al voor.

Wij blijven uw aanspreekpunt

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ter indicatie van de maandelijkse lasten zijn op de nieuwe autopagina ook de vanaf Private Lease bedragen vermeld. Het afsluiten van een overeenkomst kan gewoon bij ons in de showroom geregeld worden. Als u kiest voor Private Lease van Citroën verzorgen wij de aanvraag bij PSA Finance, waar de aanvraag beoordeeld wordt. Na goedkeuring stelt PSA Finance de Private Lease overeenkomst op. Onze adviseur heeft de volgende documenten van u nodig om een aanvraag in te dienen.

• een bewijs van uw inkomen
• een bankafschrift met daarop uw maandelijkse huur- of hypotheeklasten • een geldig legitimatiebewijs (bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs)

Wij kijken deze stukken na en sturen daarna een kopie van deze stukken naar PSA Finance, samen met de door u ondertekende overeenkomst. U ontvangt een kopie van de overeenkomst voor uw eigen administratie. Zo rijdt u in een gloednieuwe Citroën tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag!