keyboard_arrow_left

Onderhoud

Wanneer uw auto toe is aan onderhoud, bent u bij Autobedrijf Dereumaux in Waalre aan het goede adres. Wij voeren het onderhoud uit zoals voorgeschreven door Citroën, afgestemd op het type, bouwjaar en de huidige kilometerstand. De Citroën-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Citroën in optimale conditie te houden. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Citroën-onderhoudsbeurt bij Dereumaux in Waalre bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Voor een auto van 5 jaar en ouder kunt u kiezen voor originele of Economy onderdelen voor onderhoud en aanvullende werkzaamheden.

Voorafgaand aan het onderhoud ontvangt u een prijsopgave. Mochten er onvoorziene, aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, dan wordt hiervoor altijd uw toestemming gevraagd.

Hieronder kunt u via onze werkplaatsplanner zelf uw onderhoud plannen.

Of bel ons op 040 22 31 000