Bellen

Betaalplan

Nieuwe modellen

Showroom

keyboard_arrow_left

Bellen

Betaalplan

Nieuwe modellen

Showroom

Uw garantie voor onbezorgd rijplezier

De negenvoudige zekerheid van een Citroën Select Occasion

Van 24/7 pechhulp van Citroën Assistance tot vervangend vervoer, minimaal 1 jaar APK, een uitgebreide kwaliteitscontrole op 100 punten en nog veel meer. Met een Citroën Select occasion heb je een garantie voor onbezorgd rijplezier.

Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Hieronder kunt u alvast ons select aanbod bekijken


Onze auto's met ervaring

Citroën Betaalplan

Wanneer u niet direct de middelen beschikbaar hebt voor de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto of graag uw middelen achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven bieden onze financieringsvormen uitkomst.

Met het Citroën Betaalplan betaalt u uw auto in (gelijke maandelijkse) termijnen en na de laatste betaling is de auto uw eigendom. De zekerheid van het eigendomsvoorbehoud geeft ons meer mogelijkheid voor het aanbieden van een scherpe financiering. En door de vaste looptijd en het vooraf vastgestelde rentepercentage weet u precies waar u aan toe bent. Deze financieringsvorm is ook mogelijk voor een occasion van Citroën Select.

Kijk welk financieel product het beste bij u past, bereken uw maandtermijn en vraag direct een financiering aan! Voor meer informatie over leasen voor particulieren klik hier

Meer informatie
Download brochure